Sun Living – serija V

Sun Living – serija V

Izvrsten izkoristek prostora.

O modelu

Nova generacija vozil Sun Living prinaša izboljšave v celotni seriji, večjo izbiro, več stila, več udobja, več praktičnosti in en nov tloris.

Na trgu je veliko vanov za kampiranje, vendar verjetno nobeden ne ponuja takšnega razmerja med ceno in kakovostjo ter specifikacij kot naša Serija V.

Osnovni podatki

Število sedežev: 4
Število ležišč: 2 — 4
Zunanja dolžina: 5998 — 6363 mm
Zunanja širina: 2050 mm
Zunanja višina: 2580 mm
Masa vozila: 2675 — 2780 kg
Maloprodajna cena od:
40.180,00 €
Cena najema od:
75.00€ / DAN

Zunanjost

Izberite svoje bazno vozilo, Citroën Jumper ali Fiat Ducato, z zanesljivim motorjem in s številnimi pripomočki za pomoč pri vožnji, med katerimi lahko izbirate. Kabine v beli ali srebrni barvi zunanjosti.

 • Spalnica ali možnost velikega garažnega prostora: Spalnico lahko po potrebi preprosto spremenite v veliki garažni prostor zahvaljujoč zložljivi postelji. (samo pri modelih V 60SP & V 60SP Family).
 • Električna stopnica: Lažji vstop ali izhod iz avtodoma zahvaljujoč električni stopnici, ki je del standardne opreme.
 • Stranska vrata s tihim in mehkim zapiranjem: Samodejni mehanizem za mehko zapiranje vrat, ki je na voljo kot dodatna možnost, vam omogoča, da tiho izstopite in vstopite v vaše vozilo.
 • Možnost ogrevanja: Možnost plinskega ogrevanja Truma Gas (pri modelih V 60SP, V 65SL) ali možnost dizelskega ogrevanja Truma Diesel (pri modelu V 60SP Family).
Sun Living – serija V - zunanjost

Notranjost

Popolnoma nova zasnova notranjosti, prijetno vzdušje z belimi ali lesenimi omarami, nova oblika ročajev za večje udobje in izboljšan videz, novi reflektorji ter skrbno razvita osvetlitev za boljše vzdušje. Tri nove možnosti izbire blaga in izbrani dekorativni seti dopolnjujejo novo sodobno oblikovano notranjost.

Prostorni bivalni prostori in enostavno uživanje v praktičnih rešitvah, kot je standardni podaljšek za mizo, ki ga lahko zložite in spremenite v posteljo. Poleg tega so tu še prenosni reflektorji LED in vhodi USB.

Nova Ergo kopalnica je prostorna, domišljeno in ergonomsko zasnovana ter skoraj nezaznavna, ko ni v uporabi. Naslonjalo Smart Comfort na klopi v jedilnem prostoru zagotavlja popolno udobje med sedenjem in spanjem.

Vozila, opremljena s TV, SAT, kamero za vzvratno vožnjo in solarnimi ploščami ter tovarniško nameščenimi napeljavami.

 • Dnevni ali nočni način: Udoben dnevni bivalni prostor lahko v nekaj sekundah preprosto pretvorite v veliko spalnico za 2, 3 ali po želji celo za 4 osebe. (samo pri modelu V 65SL).
 • Možnost prostornega 138-litrskega hladilnika: Naš 138-litrski hladilnik, ki je na voljo kot dodatna možnost, omogoča več neodvisnosti in več prostora za shranjevanje hrane.
 • Omarice za shranjevanje tudi v zadnjem delu: Pakiranje za potovanje bo zdaj preprosto zahvaljujoč številnim omaram tudi v zadnjem delu vana.
 • Viseče ležišče kot dodatna možnost: Naša enostavno odstranljiva viseča postelja, ki je na voljo kot dodatna možnost, se lahko uporabi kot četrto ležišče za otroka ali kot dodaten prostor za shranjevanje.
 • novi family tloris: Prostor za 4 osebe z novim tlorisom, ki ponuja dve dolgi postelji v zadnjem delu.
Izbor modela

Izberite model, za katerega bi radi prilagodili povpraševanje

Kuhinja
Miza
Sedeži
Omare
Ležišča
Kopalnica
Dnevni tloris V60SP
Nočni tloris V60SP

Sun Living – serija V V60SP

Dnevni tloris V60SPF
Nočni tloris V60SPF

Sun Living – serija V V60SPF

Dnevni tloris V65SL
Nočni tloris V65SL

Sun Living – serija V V65SL

Izbor opreme

1. Prenesite datoteko
2. Označite izbirne opcije
3. Pripnite in pošljite

V PDF so standardne opcije označene z X in izbirne z O.

Pošljite povpraševanje

  Naročite svoj katalog

   Dnevni tloris Sun Living V 65 SL
   Nočni tloris Sun Living V 65 SL
   4 2+2
   Zunanja dolžina: 6363 mm
   Zunanja širina: 2050 mm