Astella

Astella

Astella. Nova luksuzna izkušnja.

O modelu

Drznite si sanjati. Zamislite si svojo sanjsko lokacijo. Vsi sanjamo o popolni počitniški hiški nekje ob jezeru, na plaži ali v gorah, proč od vsega, v objemu svojega zasebnega razkošja.

Nova Astella iz Adrije, ki so jo navdihnile sanje. Naš cilj? Ustvariti nekaj edinstvenega. Je to luksuzna prikolica ali mobilna hiška? Ker jo lahko vlečete kot navadno prikolico ali postavite kot statično mobilno hiško, ki jo lahko enostavno premaknete takrat, ko želite, je morda oboje.

To niso več samo sanje. Astella je tukaj in je lahko vaša, če to želite.

Osnovni podatki

Število ležišč: 4 — 6
Zunanja dolžina: 7600 — 9538
Zunanja širina: 2520 — 2522
Zunanja višina: 2520
Masa vozila: 2500 — 3000
Maloprodajna cena od:
70.095,00 €

Zunanjost

Vedno inovativni – to je Adrijina filozofija, in pri Astelli je bil naš namen ustvariti osupljivo novo obliko luksuznega počitniškega doma na kolesih.

Oblika, kot bi jo izklesal veter, urejenost in preverjena aerodinamika, oblikovana po načelih letalske industrije, da olajša pretok zraka pri vleki. Edinstvena zunanjost – oblika prihodnosti.

Odkrijte svoje idealno življenjsko okolje. Ekskluzivna, prilagodljiva in odprta notranjost, ki se preko panoramskih vrat in oken razteza vse do bujne narave in širnega neba. Ponuja vse, kar potrebujete od doma, in občutek, da živite povezano z okoljem, ki vas obdaja.

Astella - zunanjost

Notranjost

Astella prinaša nov trendovski slog s čistimi, sodobnimi linijami in velikimi bivalnimi prostori z možnostjo različnih tlorisov in vsemi stvarmi na pravem mestu.

Mehke, gladke linije ter čistost oblik in zasnova, razvita posebej za novo luksuzno linijo. Brez nepotrebnih detajlov, samo gladke, funkcionalne in elegantne linije. Prostorna notranjost in povezani prostori. Naša nova linija, razkošna v svoji preprostosti.

Luksuzna v svoji preprostosti. Veliki prostopretočni, a povezani prostori, luksuzna nastanitev. Kopalnica v slogu wellnessa, dizajnerska kuhinja in odprta dnevna soba, ki omogoča bivanje tako znotraj kot zunaj. Mirna, urejena notranjost, ki vam povzdigne duha in pomiri dušo.

Izbor modela

Izberite model, za katerega bi radi prilagodili povpraševanje

Kuhinja
Miza
Sedeži
Omare
Ležišča
Kopalnica
Dnevni tloris 644 DP
Nočni tloris 644 DP

Astella 644 DP

Dnevni tloris 704 HP
Nočni tloris 704 HP

Astella 704 HP

Dnevni tloris 754 DP
Nočni tloris 754 DP

Astella 754 DP

Dnevni tloris 904 DP
Nočni tloris 904 DP

Astella 904 DP

Dnevni tloris 904 HP
Nočni tloris 904 HP

Astella 904 HP

Izbor opreme

1. Prenesite datoteko
2. Označite izbirne opcije
3. Pripnite in pošljite

V PDF so standardne opcije označene z X in izbirne z O.

Pošljite povpraševanje

    Naročite svoj katalog