Avtodomi

Predstavljamo vam modele avtodomov Adria za sezono 2022. Vse serije so bile deležne temeljite prenove, ki je vidna tako na zunaj kot predvsem znotraj. Številne izboljšave v uporabljenih materialih, razporeditvah ter pogonskih motorjih avtodomom Adria omogočajo nadaljevanje tehnološkega in oblikovalskega vodstva na trgu.

Avtodomi vsebujejo domiselne in praktične rešitve tako na spalnem področju kot tudi pri kuhinjah, kopalnicah ter jedilnih oz. dnevnih prostorih.

Nekateri modeli imajo za potrebe ogrevanja in shranjevanja prtljage dvojna tla, pa tudi velika panoramska okna, iz katerih boste še lažje občudovali okolico, kamorkoli se že boste odpravili.

Ob nakupu avtodoma Adria ne dobite zgolj sodobnega in vrhunsko opremljenega vozila, temveč vam Adria Center zagotavlja tudi profesionalno svetovanje, zanesljiv servis in močno podporo na vseh ravneh.

Izbirate lahko med crossover, integriranimi, polintegriranimi in specialnimi avtodomi serij Matrix, Sonic, Coral in Compact, prodajamo pa tudi avtodome znamke Sun Living.

Obiščite naše prodajno mesto in z veseljem vam bomo svetovali.

Integrirani

Avtodomi Sonic ne ponujajo samo svobode potovanja, temveč tudi svobodo izražanja. Luksuzni modeli Axess, Plus in Supreme z vrhunskimi specifikacijami, udobjem in praktičnostjo ter naborom tlorisov nudijo udobje prvega razreda. Novost v sezoni 2022 pri modelih vseh treh modelih so panoramsko strešno okno, edinstvena sprednja maska, širša vhodna vrata in nov zunanji grafični potisk, pri Axess pa nudi tudi panoramsko strešno okno.

Crossover

Naša serija elegantnih in zmogljivih avtodomov tipa crossover, Matrix, ponuja veliko elegance in raznolikosti. Modela Supreme in Plus z vrhunskimi specifikacijami, udobjem in praktičnostjo ter naborom tlorisov postavljajo standard v kategoriji. Novost v sezoni 2022 so nov dvojni pod, ki nudi dodaten prostor za shranjevanje, 15% večje panoramsko okno, integrirana dvižna postelja, nove led luči, nov zvočni sistem s skritimi zvočniki…

Polintegrirani

Model Coral s panoramsko streho, edinstvenim strešnim oknom in dnevnim prostorom s pogledom v nebo je rezultat razmišljanja onkraj meja pri oblikovanju polintegriranih avtodomov. Luksuzni modeli avtodomov Plus in Supreme z vrhunskimi specifikacijami, udobjem in praktičnostjo ter bogato izbiro tlorisov. Novost v sezoni 2022 so nova elegantna zunanjost, sprednji del z integriranimi lučmi, nov osrednji predel za enostavno povezovanje pripomočkov, nova široka vhodna vrata bivalnega prostora z vgrajenim košem za shranjevanje, nov dvojni pod, Adrijino edinstveno zasnovano strešno okno SunRoof® in panoramsko okno.

Alcoven

Serija Coral XL je postavila novo merilo za elegantne in uporabne avtodome tipa alkoven. Elegantne linije in prostorna ter praktična notranjost, primerna za spanje do sedem ljudi, z do šestimi homologiranimi sedeži zagotavlja, da je to vozilo popolna izbira za številčne družine in skupine. Novost v sezoni 2022 so aerodinamičen zunanji profil s panoramskim oknom, nova zasnova garaže z vtičnicami in novimi rešitvami za shranjevanje, oblika dinamične zadnje stene z LED-lučmi, stranski ščitnik v avtomobilskem slogu z izbirno stopnico za vstop v kabino, uokvirjena okna Seitz S4 in vhodna vrata velikosti 600 mm.

Kompaktni

Resnično mestni avtodomi Compact s kompaktnimi dimenzijami in neskončno možnostmi. Modeli Axess, Plus in Supreme z vrhunskimi specifikacijami, udobjem in praktičnostjo ter naborom tlorisov. Novost v sezoni 2022 so eleganten aerodinamičen sprednji zgornji del z vgrajenim panoramskim oknom, ozka zunanjost s karoserijo, široko 2,12 metra, stranski ščitniki v avtomobilskem slogu, garaža s preprostim dostopom, napajanjem in rešitvami za shranjevanje…

Sun Living

Avtodomi in vani za kampiranje linije Sun Living so zasnovani posebej za vas. Popolnoma nova linija avtodomov in vanov za kampiranje, s katerimi so počitnice in konci tedna na kolesih še udobnejši in lastništvo še preprostejše. Nove inovativne zamisli za novo generacijo uporabnikov, ki predstavljajo preoblikovan prostor in zagotavljajo udobje ter praktičnost.