Avtodomi

Predstavljamo vam modele avtodomov Adria za sezono 2020. Vse serije so bile deležne temeljite prenove, ki je vidna tako na zunaj kot predvsem znotraj. Številne izboljšave v uporabljenih materialih, razporeditvah ter pogonskih motorjih avtodomom Adria omogočajo nadaljevanje tehnološkega in oblikovalskega vodstva na trgu.

Avtodomi vsebujejo domiselne in praktične rešitve tako na spalnem področju kot tudi pri kuhinjah, kopalnicah ter jedilnih oz. dnevnih prostorih.

Nekateri modeli imajo za potrebe ogrevanja in shranjevanja prtljage dvojna tla, pa tudi velika panoramska okna, iz katerih boste še lažje občudovali okolico, kamorkoli se že boste odpravili.

Ob nakupu avtodoma Adria ne dobite zgolj sodobnega in vrhunsko opremljenega vozila, temveč vam Adria Center zagotavlja tudi profesionalno svetovanje, zanesljiv servis in močno podporo na vseh ravneh.

Izbirate lahko med crossover, integriranimi, polintegriranimi in specialnimi avtodomi serij Matrix, Sonic, Coral in Compact, prodajamo pa tudi avtodome znamke Sun Living.

Obiščite naše prodajno mesto in z veseljem vam bomo svetovali

Integrirani

Naši integrirani avtodomi Sonic ne ponujajo samo svobode potovanja, temveč tudi svobodo izražanja. Luksuzni modeli Axess, Plus in Supreme z vrhunskimi specifikacijami, udobjem in praktičnostjo ter naborom tlorisov. Novost v sezoni 2019 pri modelih Axess so tlorisi »odprti salon«, ki omogočajo nove možnosti prilagodljivosti in prostora, novo zasnovo notranjosti, možnost tovarniško vgrajene dodante opreme pri vseh modelih ter novo oblazinjenje.

Crossover

Naša serija elegantnih in zmogljivih avtodomov tipa crossover, Matrix, ponuja veliko elegance in raznolikosti. Modeli Axess, Plus in Supreme z vrhunskimi specifikacijami, udobjem in praktičnostjo ter naborom tlorisov postavljajo standard v kategoriji. Novost v sezoni 2019 so tlorisi »odprti salon«, ki zagotavljajo novo prilagodljivost in prostor, nove natančne izboljšave, vključno z možnostjo nove serijske dodane opreme ter novim oblazinjenjem, pa vključuje celotna serija vozil.

Polintegrirani

Model Coral s panoramsko streho, edinstvenim strešnim oknom in dnevnim prostorom s pogledom v nebo je rezultat razmišljanja onkraj meja pri oblikovanju polintegriranih avtodomov. Luksuzni modeli avtodomov Axess, Plus in Supreme z vrhunskimi specifikacijami, udobjem in praktičnostjo ter bogato izbiro tlorisov. Novost v sezoni 2019 so tlorisi »odprti salon«, ki zagotavljajo bolj prilagodljiv prostor in dodaten prostor za spanje. Celotna serija vključuje natančne izboljšave, vključno z možnostjo nove tovarniško vgrajene dodatne opreme in novim oblazinjenjem.

Alcoven

Serija Coral XL je postavila novo merilo za elegantne in uporabne avtodome tipa alkoven. Elegantne linije in prostorna ter praktična notranjost, primerna za spanje do sedem ljudi, z do šestimi homologiranimi sedeži zagotavlja, da je to vozilo popolna izbira za številčne družine in skupine. Novost v sezoni 2019 so natančne izboljšave v celotni seriji, vsi modeli pa omogočajo tovarniško vgrajeno dodatno opremo in novo oblazinjenje.

Kompaktni

Resnično mestni avtodomi Compact s kompaktnimi dimenzijami in neskončno možnostmi. Modeli Axess in Plus z vrhunskimi specifikacijami, udobjem in praktičnostjo ter naborom tlorisov. Serija vključuje inovativne modele Compact Plus Slide Out z dolgimi posteljami v avtodomih, ki so krajši od šest metrov. Novost v sezoni 2019 so natančne izboljšave v celotni seriji, vsi modeli pa vključujejo tovarniško vgrajeno dodatno opremo in novo oblazinjenje.

Sun Living

Avtodomi in vani za kampiranje linije Sun Living so zasnovani posebej za vas. Popolnoma nova linija avtodomov in vanov za kampiranje, s katerimi so počitnice in konci tedna na kolesih še udobnejši in lastništvo še preprostejše. Nove inovativne zamisli za novo generacijo uporabnikov, ki predstavljajo preoblikovan prostor in zagotavljajo udobje ter praktičnost.