Najem avtodoma

Adria Avtodom čaka samo še vas, za vse ostalo smo poskrbeli mi – čakajo vas polna oprema, poln rezervoar ter namigi za odkrivanje najlepših kotičkov na našem blogu. Najemite pri Adria Holidays sebi najljubši in najprimernejši model avtodoma, ne glede na sezono, saj so avtodomi opremljeni za vse letne čase. Samo še prevzemite ključe in avanturistično raziskovanje na 4 kolesih se lahko začne! Da pa ste popolnoma brez skrbi, je po vsej Evropi vzpostavljena tudi servisna mreža. Vsak avtodom je vrhunsko vzdrževan in premore celo paleto dodatne opreme, ki poveča komfort ter brezskrbnost. Izberite si svoj model avtodoma in potujte z nami.

Sonic 600 SL

Najem avtodoma Sonic 600 SL

Avtodom Adria Sonic je oblikovan za dogodivščine, je čistih linij in oblik ter nadvse uporaben. Pohvali se lahko s skladnim in urejenim dizajnom ter nudi dober občutek na cesti, saj poskrbi za varno in udobno vožnjo. Sonic 600 SL je eden najprestižnejših produktov Adrie Mobil.

Notranjost avtodoma nudi popolno skladnost in razkošje. Prostor, udobje in ergonomija so izpopolnjeni do zadnje podrobnosti s skrbno premišljenimi inovacijami. Avtodom nudi popolno bivanje in spanje 4 osebam.

Dnevni tloris Sonic 600 SL
Nočni tloris Sonic 600 SL
4 4
Cena najema od:
130€ / DAN

Coral XL 600 DP

Najem avtodoma Coral XL 600 DP

Avtodom nudi obilo prostora v notranjosti, hkrati je pa zelo okreten. Zaradi dodanega gretja je avtodom primeren za uporabo v vseh letnih časih, ne glede na to, v kakšnih vremenskih pogojih se boste znašli.

Notranjost avtodoma vas bo presenetila s pametno in premišljeno uporabo prostora. Avtodom nudi odlične odlagalne in shranjevalne površine ter kuhinjo v kateri je vse pri roki. Udobna sedežna skupina zagotavlja dovolj prostora, na voljo pa so vam tudi udobna ležišča. Prekrasno pohištvo se dopolnjuje z mehkim oblazinjenjem in svetlobo za boljše počutje.

Dnevni tloris Coral XL 600 DP
Nočni tloris Coral XL 600 DP
6 6
Cena najema od:
110€ / DAN

Matrix 670 SL

Najem avtodoma Matrix 670 SL

Avtodom se ponaša z inovativno in sodobno oblikovano notranjostjo, privlačnim paketom opreme ter elegantno oblikovano zunanjostjo. Skupni rezultat je skladen in všečen videz avtodoma. Nudi udobno bivanje in spanje 5+1 osebi tako na električni dvižni postelji, na ležišču v sedežni garnituri kot tudi na zadnji postelji. Voznik in sovoznik si lahko nastavita sedeža po višini in globini. Oba sedeža sta vrtljiva in imata komolčne opornike. V kuhinji vam je na razpolago 142 l hladilnik, kuhalnik z el. vžigom s tremi gorilniki ter pomivalno korito. V kopalnici sta wc in tuš kabina ločena s trdnimi vrati. Klimatska naprava, številna okna ter panoramsko strešno okno poskrbijo za optimalno prezračevanje in pogled. Avtodom ima tudi plinsko peč Truma, zato je primeren za uporabo v hladnejših dneh.

Dnevni tloris Matrix 670 SL
Nočni tloris Matrix 670 SL
5 5+1
Cena najema od:
110€ / DAN

Twin 600 SPB Family

Najem avtodoma Twin 600 SPB Family

Avtodom ima vse karakteristike za raziskovanje urbanih pokrajin in narave. V udobnem prostoru se lahko popeljete na zanimiva mesta, idilično podeželje, gorski svet ali plažo. Zaradi svoje dolžine je okreten in zanesljiv sopotnik.

V zadnjem delu ima 2 udobni postelji, spodnja je namenjena staršem in zgornja otrokom. V avtodomu je lično opremljena in urejena kuhinja ter jedilna garnitura sestavljena iz sedežne klopi in dveh vrtljivih kabinskih sedežev. Kuhinja je praktično zasnovana in opremljena z 84-litrskim hladilnikom in plinskim kuhalnikom z dvema gorilnikoma. Vsa okna so opremljena s senčniki in komarniki.

Dnevni tloris Twin 600 SPB Family
Nočni tloris Twin 600 SPB Family
4 2+2
Cena najema od:
90 € / DAN

Matrix 600 DT

Najem avtodoma Matrix 600 DT

To vozilo je prilagojeno vsem generacijam, ki so željni pustolovščin. Ima vse karakteristike za raziskovanje urbanih pokrajin in narave. V udobnem prostoru se lahko popeljete na zanimiva mesta, idilično podeželje, gorski svet ali plažo. Zaradi svoje dolžine je okreten in zanesljiv sopotnik. Matrix 600 DT ima izredno prilagodljiv prostor v notranjosti. V zadnjem delu se nahaja kopalnica in v sprednjem delu ležišča za 4 osebe. V avtodomu je lično opremljena in urejena kuhinja ter jedilna garnitura sestavljena iz sedežne klopi in dveh vrtljivih kabinskih sedežev. Kuhinja je praktično zasnovana. Avtodom je opremljen s 167-litrskim hladilnikom z zamrzovalnikom, plinskim kuhalnikom s tremi gorilci. Vsa okna so opremljena s senčniki in komarniki. Za kolesarske navdušence smo avtodom Matrix opremili z nosilcem za štiri kolesa.

Dnevni tloris Matrix 600 DT
Nočni tloris Matrix 600 DT
4 4
Cena najema od:
105 € / DAN