Najem avtodoma

Adria Avtodom čaka samo še vas, za vse ostalo smo poskrbeli mi – čakajo vas polna oprema, poln rezervoar ter namigi za odkrivanje najlepših kotičkov na našem blogu. Najemite pri Adria Holidays sebi najljubši in najprimernejši model avtodoma, ne glede na sezono, saj so avtodomi opremljeni za vse letne čase. Samo še prevzemite ključe in avanturistično raziskovanje na 4 kolesih se lahko začne! Da pa ste popolnoma brez skrbi, je po vsej Evropi vzpostavljena tudi servisna mreža. Vsak avtodom je vrhunsko vzdrževan in premore celo paleto dodatne opreme, ki poveča komfort ter brezskrbnost. Izberite si svoj model avtodoma in potujte z nami.

Matrix Plus M 670 SL

Najem avtodoma Matrix Plus M 670 SL

Avtodom se ponaša z inovativno in sodobno oblikovano notranjostjo, privlačnim paketom opreme ter elegantno oblikovano zunanjostjo. Skupni rezultat je skladen in všečen videz avtodoma.

Dnevni tloris Matrix Plus M 670 SL
Nočni tloris Matrix Plus M 670 SL
5 5+1
Cena najema od:
99.00€ / DAN

Sun Living S 75 SL

Najem avtodoma Sun Living S 75 SL

Sun living S 75 SL je primeren tako za pare kot družine. Moderna zunanjost in odlične prostorske rešitve mu dajejo izredno funkcionalnost. Vsebuje vso opremo, ki jo boste potrebovali na vaših počitnicah. Odlične možnosti shranjevanja prtljage in opreme so nadgrajene s funkcionalnim pohištvom in ostalo notranjo opremo.

Dnevni tloris Sun Living S 75 SL
Nočni tloris Sun Living S 75 SL
5 5+1
Cena najema od:
95.00€ / DAN

Sun Living A 60 SP

Najem avtodoma Sun Living A 60 SP

Avtodom Sun Living A 60 SP je namenjen tako družinam kot parom, ki so željni pustolovščin. A 60 SP ima vse karakteristike za raziskovanje urbanih pokrajin in narave. V udobnem prostoru se lahko popeljete na zanimiva mesta, idilično podeželje, gorski svet ali plažo. Zaradi svoje dolžine je okreten in zanesljiv sopotnik.

Dnevni tloris Sun Living A 60 SP
Nočni tloris Sun Living A 60 SP
4 4+1
Cena najema od:
90.00€ / DAN

Sun Living V 65 SL

Najem avtodoma Sun Living V 65 SL

Sun living V 65 SL je primeren tako za pare kot družine. Moderna zunanjost in odlične prostorske rešitve mu dajejo izredno funkcionalnost. Vsebuje vso opremo, ki jo boste potrebovali na vaših počitnicah. Predstavnik nove linije modelov Sun Living se ponaša z inovativnimi rešitvami. Zaradi svoje velikosti je zelo okreten, hkrati pa ponuja izjemno udobje v notranjosti. Primeren je za 2 do 4 osebe.

Dnevni tloris Sun Living V 65 SL
Nočni tloris Sun Living V 65 SL
4 2+2
Cena najema od:
80.00€ / DAN