Najem avtodoma

Adria Avtodom čaka samo še vas, za vse ostalo smo poskrbeli mi – čakajo vas polna oprema, poln rezervoar ter namigi za odkrivanje najlepših kotičkov na našem blogu. Najemite pri Adria Holidays sebi najljubši in najprimernejši model avtodoma, ne glede na sezono, saj so avtodomi opremljeni za vse letne čase. Samo še prevzemite ključe in avanturistično raziskovanje na 4 kolesih se lahko začne! Da pa ste popolnoma brez skrbi, je po vsej Evropi vzpostavljena tudi servisna mreža. Vsak avtodom je vrhunsko vzdrževan in premore celo paleto dodatne opreme, ki poveča komfort ter brezskrbnost. Izberite si svoj model avtodoma in potujte z nami.

Sonic 600 SL (AUT)

Najem avtodoma Sonic 600 SL (AUT)

Avtodom Adria Sonic je oblikovan za dogodivščine, je čistih linij in oblik ter nadvse uporaben. Pohvali se lahko s skladnim in urejenim dizajnom ter nudi dober občutek na cesti, saj poskrbi za varno in udobno vožnjo. Sonic 600 SL je eden najprestižnejših produktov Adrie Mobil.

Notranjost avtodoma nudi popolno skladnost in razkošje. Prostor, udobje in ergonomija so izpopolnjeni do zadnje podrobnosti s skrbno premišljenimi inovacijami. Avtodom nudi popolno bivanje in spanje 4 osebam.

Dnevni tloris Sonic 600 SL (AUT)
Nočni tloris Sonic 600 SL (AUT)
4 4
Cena najema od:
130€ / DAN

Matrix 670 SL

Najem avtodoma Matrix 670 SL

Avtodom se ponaša z inovativno in sodobno oblikovano notranjostjo, privlačnim paketom opreme ter elegantno oblikovano zunanjostjo. Skupni rezultat je skladen in všečen videz avtodoma.

Avtodom nudi udobno bivanje in spanje 5 oseb tako na električni dvižni postelji, na ležišču v sedežni garnituri
kot tudi na zadnji postelji. Voznik in sovoznik si lahko nastavita sedeža po višini in globini. Oba sedeža sta vrtljiva in imata komolčne opornike. V kuhinji vam je na razpolago 142 l hladilnik, kuhalnik z el. vžigom s tremi gorilniki ter pomivalno korito. V kopalnici sta wc in tuš kabina ločena s trdnimi vrati. Klimatska naprava, številna okna ter panoramsko strešno okno poskrbijo za optimalno prezračevanje in pogled. Avtodom ima tudi plinsko peč Truma, zato je primeren za uporabo v hladnejših dneh.

Dnevni tloris Matrix 670 SL
Nočni tloris Matrix 670 SL
5 4+1
Cena najema od:
110€ / DAN

Sun Living A 75 SL

Najem avtodoma Sun Living A 75 SL

Ima vse karakteristike za raziskovanje urbanih pokrajin in narave. V udobnem prostoru se lahko popeljete na zanimiva mesta, idilično podeželje, gorski svet ali plažo. Zaradi svoje dolžine je okreten in zanesljiv sopotnik.

Sun Living A 75 SL ima izredno prilagodljiv prostor v notranjosti. V zadnjem delu se nahaja udobno ležišče za 2-3 osebe, v mansardi pa ležišče za 2 osebi dimenzije 210×150 cm. V avtodomu je lično opremljena in urejena kuhinja ter jedilna garnitura sestavljena iz sedežne klopi in dveh vrtljivih kabinskih sedežev. Kuhinja je praktično zasnovana. Avtodom je opremljen s 142-litrskim hladilnikom z zamrzovalnikom, plinskim kuhalnikom s tremi gorilci. Vsa okna so opremljena s senčniki in komarniki.
Za kolesarske navdušence smo avtodom opremili z nosilcem za štiri kolesa.

Dnevni tloris Sun Living A 75 SL
Nočni tloris Sun Living A 75 SL
5 4+2
Cena najema od:
100€ / DAN

Sun Living A 75 DP

Najem avtodoma Sun Living A 75 DP

V avtodomu bo udobno spalo do šest oseb. Dve osebi si lahko pripravita ležišče velikosti 180×100 cm v dineti. Spalni nadstrešek je prostoren in opremljen s stranskim oknom, ki poskrbi za zadovoljivo osvetlitev in prezračevanje. Ležišče je veliko 210 x 150 centimetrov. V zadku vabi velika spalnica z ležiščem 210 x 140 centimetrov.

V dnevnem prostoru je na voljo velika miza, ki bo zadostila potrebam med obedom in druženjem potnikov. Takoj pri vhodu se nahaja kuhinja s štedilnikom in velikim pomivalnim koritom. Kopalnica je velika in ponuja dovolj prostora tako v »suhem« delu, kjer sta umivalnik in stranišče nameščena tako, da ne ovirata drug drugega. Prtljažni prostor oziroma garaža je pod zadnjo posteljo. Tu je dovolj prostora za vso dodatno opremo in še za vašo prtljago. Visoka bočna vrata omogočajo enostavno nalaganje in razkladanje.

Dnevni tloris Sun Living A 75 DP
Nočni tloris Sun Living A 75 DP
6 4+2
Cena najema od:
100€ / DAN

Sun Living S 75 SL

Najem avtodoma Sun Living S 75 SL

Sun living S 75 SL je primeren tako za pare kot družine. Moderna zunanjost in odlične prostorske rešitve mu dajejo izredno funkcionalnost. Vsebuje vso opremo, ki jo boste potrebovali na vaših počitnicah. Odlične možnosti shranjevanja prtljage in opreme so nadgrajene s funkcionalnim pohištvom in ostalo notranjo opremo.

Avtodom nudi udobno bivanje in spanje 5+1 osebi na električni dvižni postelji, na ležišču v sedežni garnituri in tudi na zadnji postelji. Voznik in sovoznik si lahko nastavita sedeža po višini in globini. Oba sedeža sta vrtljiva in imata komolčne opornike. V kuhinji je na razpolago 142 l hladilnik, kuhalnik z el. vžigom s tremi gorilniki ter pomivalno korito. V kopalnici sta wc in tuš kabina ločena s trdnimi vrati. Klimatska naprava, številna okna ter panoramsko strešno okno poskrbijo za optimalno prezračevanje in pogled. Avtodom ima tudi plinsko peč Truma, zato je primeren tudi za uporabo v hladnejših dneh.

Dnevni tloris Sun Living S 75 SL
Nočni tloris Sun Living S 75 SL
5 4+2
Cena najema od:
100 / DAN

Twin 640 SPB Family (aut)

Najem avtodoma Twin 640 SPB Family (aut)

Vozilo nudi udobno spanje in bivanje 4 osebam. Prav tako nudi udobno vožnjo in zaradi aerodinamične zunanje oblike tudi manjšo porabo.

Van ima udobno sedežno skupino, moderno in dobro opremljeno kuhinjo, funkcionalno pohištvo ter udobno oblazinjenje.
V zadnjem delu avtodoma se nahajata dve ležišči, eno pod drugim (spodnje ležišče nudi udobno spanje 2 osebam, zgornje ležišče je namenjeno otrokom do približno 12. leta starosti, saj meri 175x 130 cm).

Za kolesarske navdušence smo van opremili z nosilcem za dve kolesi.

Dnevni tloris Twin 640 SPB Family (aut)
Nočni tloris Twin 640 SPB Family (aut)
4 2+2
Cena najema od:
95€ / DAN

Minivan Active PRO (AUT)

Najem avtodoma Minivan Active PRO (AUT)

Minivan ponuja udobno vožnjo ter prijetno bivanje. Notranjost minivana vas bo presenetila s pametno in premišljeno uporabo prostora, saj ponuja odlične odlagalne in shranjevalne površine ter mini kuhinjo v kateri je vse pri roki.

Notranjost vas bo presenetila s pametno in premišljeno uporabo prostora, saj ponuja odlične odlagalne in shranjevalne površine ter mini kuhinjo v kateri je vse pri roki. V vanu lahko udobno spijo 4 osebe: 2 na spodnjem ležišču, ki se pripravi iz sedežev ter 2 v spalnem predelu z dvižno streho.

Dnevni tloris Minivan Active PRO (AUT)
Nočni tloris Minivan Active PRO (AUT)
5 2+2
Cena najema od:
90€ / DAN

Coral XL 670 SL (AUT)

Najem avtodoma Coral XL 670 SL (AUT)

Zaradi dodanega gretja je avtodom primeren za uporabo v vseh letnih časih, ne glede na to, v kakšnih vremenskih pogojih se boste znašli.

Notranjost avtodoma vas bo presenetila s prostornostjo in premišljeno uporabo prostora. Avtodom nudi odlične odlagalne in shranjevalne površine ter kuhinjo v kateri je vse pri roki. Udobna sedežna skupina zagotavlja dovolj prostora, na voljo pa so vam tudi udobna ležišča.

Dnevni tloris Coral XL 670 SL (AUT)
Nočni tloris Coral XL 670 SL (AUT)
4 4+1
Cena najema od:
110€ / DAN

Sun Living V 65 XL

Najem avtodoma Sun Living V 65 XL

Van V 65 XL ima vse karakteristike za raziskovanje urbanih pokrajin in narave. V udobnem prostoru se lahko popeljete na zanimiva mesta, idilično podeželje, gorski svet ali plažo. Zaradi svoje dolžine je okreten in zanesljiv sopotnik.

V zadnjem delu ima 2 postelji, spodnja je namenjena staršem in zgornja otrokom. V avtodomu je lično opremljena in urejena kuhinja ter jedilna garnitura sestavljena iz sedežne klopi in dveh vrtljivih kabinskih sedežev. Kuhinja je praktično zasnovana in opremljena z 138-litrskim hladilnikom in plinskim kuhalnikom z dvema gorilnikoma. Vsa okna so opremljena s senčniki in komarniki.

Dnevni tloris Sun Living V 65 XL
Nočni tloris Sun Living V 65 XL
4 2+2
Cena najema od:
95€ / DAN