Sun Living – serija S

Sun Living – serija S

Nova oblika vozila za prosti čas.

O modelu

Nova generacija vozil Sun Living prinaša izboljšave v celotni seriji, večjo izbiro, več stila, več udobja, več praktičnosti in en nov tloris.

V seriji S najdete polintegrirana vozila z integrirano dvižno posteljo (ne pri S 60SP ali S 65SL) kot del standardne opreme.

Osnovni podatki

Število sedežev: 4 — 6
Število ležišč: 3 — 7
Zunanja dolžina: 5993 — 7451 mm
Zunanja širina: 2299 — 2320 mm
Zunanja višina: 2860 — 2880 mm
Masa vozila: 2509 — 3040 kg
Maloprodajna cena od:
46.275,00 €
Cena najema od:
85.00€ / DAN

Zunanjost

Izberite svoje bazno vozilo, Citroën Jumper ali Fiat Ducato, z zanesljivim motorjem in s številnimi pripomočki za pomoč pri vožnji, med katerimi lahko izbirate. Kabine v beli ali srebrni barvi zunanjosti.

 • Izjemno preprosto upravljanje garažnega prostora: Veliki garažni prostori z ravnimi stenami in velikimi, lahko dostopnimi vrati na obeh straneh vozila za enostavnejšo uporabo so del standardne opreme.
 • Enostaven dostop do notranjega garažnega prostora: Velik garažni prostor lahko preprosto uporabljate, ne da bi zapustili vozilo, lahko pa ga uporabite tudi kot dodatno omaro (samo pri modelih SP in DP).
 • Garaža, primerna za električna kolesa: Naši garažni prostori so standardno opremljeni s funkcijo Power-Tower za polnjenje vaših električnih koles, skuterjev in druge opreme.
 • Varni sedeži za vse: Večina naših modelov ima enako število homologiranih sedežev kot postelj, zato nihče ne ostane brez ležišča.
 • Prostor za čevlje pri vhodu: Zahvaljujoč prostoru za čevlje tik ob vratih vam nikoli več ne bo treba nositi čevljev v notranji prostor.
 • Dodatna možnost izoliranega ogrevanega rezervoarja za odpadno vodo, primernega za zimski čas: Zahvaljujoč ogrevanemu rezervoarju za odpadno vodo lahko vozilo Sun Living uporabljate vse leto.
Sun Living – serija S - zunanjost

Notranjost

Popolnoma nova zasnova notranjosti, prijetno vzdušje z belimi ali lesenimi omarami, nova oblika ročajev za večje udobje in izboljšan videz, novi reflektorji ter skrbno razvita osvetlitev za boljše vzdušje. Tri nove možnosti izbire blaga in izbrani dekorativni seti dopolnjujejo novo sodobno oblikovano notranjost.

Prostorni bivalni prostori in enostavno uživanje v praktičnih rešitvah, kot je standardni podaljšek za mizo, ki ga lahko zložite in spremenite v posteljo. Poleg tega so tu še prenosni reflektorji LED in vhodi USB.

Nova Ergo kopalnica je prostorna, domišljeno in ergonomsko zasnovana ter skoraj nezaznavna, ko ni v uporabi. Naslonjalo Smart Comfort na klopi v jedilnem prostoru zagotavlja popolno udobje med sedenjem in spanjem.

Vozila, opremljena s TV, SAT, kamero za vzvratno vožnjo in solarnimi ploščami ter tovarniško nameščenimi napeljavami.

 • Dodaten »skrit sedež«: Naš ekskluzivni »skrit sedež« ne zasede nič prostora, a vam omogoča dodaten sedež, ko ga najbolj potrebujete. (*samo pri modelih S 60SP, S 65SL)
 • Prostor za čevlje pri vhodu: Zahvaljujoč prostoru za čevlje tik ob vratih vam nikoli več ne bo treba nositi čevljev v notranji prostor.
 • Nadpovprečno visoka notranjost: Višina notranjosti naših avtodomov znaša kar 210 cm, kar dodatno poveča občutek prostornosti.
 • Udobna dvižna postelja: Naša izjemno široka postelja čez dan ne zaseda skoraj nič prostora, ponoči pa nudi obilo udobja pri spanju.
 • Postelje za visoke ljudi: Naše postelje dolžine do 210 cm so primerne za vse, tudi za visoke ljudi.
 • Prostoren hladilnik s prostornino 142 L: Naš standardni 142-litrski hladilnik, ki je na voljo pri večini modelov, omogoča več neodvisnosti in več prostora za shranjevanje hrane.
 • Ergo kopalnica: Nova kopalnica Ergo je prostorna, domišljeno in ergonomsko zasnovana ter skoraj nezaznavna, ko ni v uporabi.
 • Uporabniku prijazna ravna tla: Popolnoma ravna tla brez stopnic nudijo več udobja in so bolj priročna za bivanje in čiščenje.
 • Dodatna možnost kuhinjskih oblog: Izberite dodatno možnost kuhinjskih oblog za še bolj prefinjen videz.
Izbor modela

Izberite model, za katerega bi radi prilagodili povpraševanje

Kuhinja
Miza
Sedeži
Omare
Ležišča
Kopalnica
Dnevni tloris S60SP
Nočni tloris S60SP

Sun Living – serija S S60SP

Dnevni tloris S65SL
Nočni tloris S65SL

Sun Living – serija S S65SL

Dnevni tloris S70DF
Nočni tloris S70DF

Sun Living – serija S S70DF

Dnevni tloris S70SC
Nočni tloris S70SC

Sun Living – serija S S70SC

Dnevni tloris S70SL
Nočni tloris S70SL

Sun Living – serija S S70SL

Dnevni tloris S70SP
Nočni tloris S70SP

Sun Living – serija S S70SP

Dnevni tloris S75SC
Nočni tloris S75SC

Sun Living – serija S S75SC

Dnevni tloris S75SL
Nočni tloris S75SL

Sun Living – serija S S75SL

Izbor opreme

1. Prenesite datoteko
2. Označite izbirne opcije
3. Pripnite in pošljite

V PDF so standardne opcije označene z X in izbirne z O.

Pošljite povpraševanje

  Naročite svoj katalog

   Dnevni tloris Sun Living S 75 SL
   Nočni tloris Sun Living S 75 SL
   5 5+1
   Zunanja dolžina: 7420 mm
   Zunanja širina: 2320 mm