Sun Living – Serija A

Sun Living – Serija A

Na novo zasnovana serija alkoven (mansarda).

O modelu

Nova generacija vozil Sun Living prinaša izboljšave v celotni seriji, večjo izbiro, več stila, več udobja, več praktičnosti in en nov tloris.

V seriji A najdete vozila s prostorno posteljo v mansardi, idealno za večje družine in skupine.

Osnovni podatki

Število sedežev: 4 — 6
Število ležišč: 5 — 7
Zunanja dolžina: 5983 — 7403 mm
Zunanja širina: 2320 mm
Zunanja višina: 3040 — 3090 mm
Masa vozila: 2733 — 3007 kg
Maloprodajna cena od:
48.446,00 €
Cena najema od:
90.00€ / DAN

Zunanjost

Izberite svoje bazno vozilo, Citroën Jumper ali Fiat Ducato, z zanesljivim motorjem in s številnimi pripomočki za pomoč pri vožnji, med katerimi lahko izbirate. Kabine v beli ali srebrni barvi zunanjosti.

 • Možnost velikega garažnega prostora ali pograda: nižji del pograda se preprosto spremeni v najvišji razpoložljivi garažni prostor, ki omogoča več prostora za shranjevanje in eno udobno ležišče. (A 70DK)
 • Izjemno preprosto upravljanje garažnega prostora: veliki garažni prostori z ravnimi stenami in velikimi, lahko dostopnimi vrati na obeh straneh vozila za enostavnejšo uporabo so del standardne opreme.
 • Garaža, primerna za električna kolesa: naši garažni prostori so standardno opremljeni s funkcijo Power-Tower za polnjenje vaših električnih koles, skuterjev in druge opreme.
 • Varni sedeži za vse: večina naših modelov ima enako število homologiranih sedežev kot postelj, zato nihče ne ostane brez ležišča.
 • Vozila, opremljena s TV, SAT, kamero za vzvratno vožnjo in solarnimi ploščami ter tovarniško nameščenimi napeljavami.
Sun Living – Serija A - zunanjost

Notranjost

Popolnoma nova zasnova notranjosti, prijetno vzdušje z belimi ali lesenimi omarami, nova oblika ročajev za večje udobje in izboljšan videz, novi reflektorji ter skrbno razvita osvetlitev za boljše vzdušje. Tri nove možnosti izbire blaga in izbrani dekorativni seti dopolnjujejo novo sodobno oblikovano notranjost.

Prostorni bivalni prostori in enostavno uživanje v praktičnih rešitvah, kot je standardni podaljšek za mizo, ki ga lahko zložite in spremenite v posteljo. Poleg tega so tu še prenosni reflektorji LED in vhodi USB.

 • Nova Ergo kopalnica je prostorna, domišljeno in ergonomsko zasnovana ter skoraj nezaznavna, ko ni v uporabi. Naslonjalo Smart Comfort na klopi v jedilnem prostoru zagotavlja popolno udobje med sedenjem in spanjem.
 • Dodaten »skrit sedež«: naš ekskluzivni »skrit sedež« ne zasede nič prostora, a vam omogoča dodaten sedež, ko ga najbolj potrebujete. (samo pri modelu A 60SP)
 • Zelo udobna postelja v mansardi: izjemno prostorna postelja v prednjem strešnem prostoru, dimenzije 200 x 150 cm, ki lahko služi tudi kot dodaten prostor za shranjevanje, ko je ne uporabljate ter zagotavlja dober spanec.
 • Večnamenska prilagodljiva sedežna skupina: naš majhen jedilni prostor se zahvaljujoč blazini, ki je na voljo kot dodatna možnost, spremeni v resnično uporaben in udoben kavč ali pa celo v sedmo ležišče, ki je del standardne opreme, pri čemer še vedno ostane dovolj prostora za izhod iz vozila. (samo pri modelu A 70DK)
 • Prostoren hladilnik s prostornino 142 L: naš standardni 142-litrski hladilnik, ki je na voljo pri večini modelov, omogoča več neodvisnosti in več prostora za shranjevanje hrane.
 • Postelje za visoke ljudi: naše postelje dolžine do 210 cm so primerne za vse, tudi za visoke ljudi.
 • Nadpovprečno visoka notranjost: Višina notranjosti naših avtodomov znaša kar 210 cm, kar dodatno poveča občutek prostornosti.
 • Ergo kopalnica: nova kopalnica Ergo je prostorna, domišljeno in ergonomsko zasnovana ter skoraj nezaznavna, ko ni v uporabi.
 • Uporabniku prijazna ravna tla: Popolnoma ravna tla brez stopnic nudijo več udobja in so bolj priročna za bivanje in čiščenje.
 • Dodatna možnost kuhinjskih oblog: izberite dodatno možnost kuhinjskih oblog za še bolj prefinjen videz.
Izbor modela

Izberite model, za katerega bi radi prilagodili povpraševanje

Kuhinja
Miza
Sedeži
Omare
Ležišča
Kopalnica
Dnevni tloris A60SP
Nočni tloris A60SP

Sun Living – Serija A A60SP

Dnevni tloris A70DK
Nočni tloris A70DK

Sun Living – Serija A A70DK

Dnevni tloris A75DP
Nočni tloris A75DP

Sun Living – Serija A A75DP

Dnevni tloris A75SL
Nočni tloris A75SL

Sun Living – Serija A A75SL

Izbor opreme

1. Prenesite datoteko
2. Označite izbirne opcije
3. Pripnite in pošljite

V PDF so standardne opcije označene z X in izbirne z O.

Pošljite povpraševanje

  Naročite svoj katalog

   Dnevni tloris Sun Living A 60 SP
   Nočni tloris Sun Living A 60 SP
   4 4+1
   Zunanja dolžina: 5990 mm
   Zunanja širina: 2330 mm