Hišni sejem AC

Adria Plus, d.o.o. organizira hišni sejem počitniških vozil, ki bo potekal od četrtka, 21.3. do sobote 23.3.2013, od 8. do 18. ure.

 

Predstavitev ponudbe in testne vožnje

V času sejma želimo ljubiteljem karavaninga predstaviti najnovejšo ponudbo počitniških vozil Adria in dodatne opreme, hkrati pa omogočamo testne vožnje avtodomov. Ker je Adria Plus tudi pooblaščeni serviser vozil Fiat, lahko pri nas opravite servisni pregled celotnega avtodoma – osnovnega vozila in nadgradnje na enem mestu, v času sejma z 20% popustom.

 

Strokovno svetovanje Adria Mobil

V času hišnega sejma bo na voljo strokovnjak Adrie Mobil, ki bo odgovarjal na vsa vprašanja glede uporabe počitniških vozil Adria.

 

Strokovno svetovanje pri izbiri pnevmatik

Glede na prehod iz zimske v letno sezono vam bo v času hišnega sejma pri pravilni izbiri pnevmatik nudil nasvete in svetoval strokovnjak gospod Gregor Zorko iz vulkanizerstva Špica, v primeru menjave pa boste deležni posebnih ugodnosti pri nakupu in menjavi pnevmatik.

 

Sejem rabljenih počitniških vozil

Na dvorišču Adria Centra bo v času hišnega sejma potekal sejem rabljenih počitniških vozil, kjer lahko obiskovalci pripeljete staro vozilo, strokovnjaki pa vam bodo vozilo temeljito pregledali in izdali potrdilo o ustreznosti oz. stanju  vozila za 50 €. Cena pregleda je hkrati pristopnina za tridnevno komisijsko  prodajo,  vozilo vam bodo prodajali usposobljeni prodajalci Adria Centra.

 

Valjeni!