Sejem Bonaca 2013

Vabljeni v Marino Portorož v času od 18.9.-22.9.2013, kjer se vam bo na več kot 28.000m2 razstavnih površin na ogled postavilo več kot 1000 blagovnih znamk in razstavljavcev. Manjkali ne bomo tudi mi!

Zakaj obiskati Bonaco?

Plovilom v morju in na kopnem se bodo pridružili počitniška vozila, izredno popularne mobilne hiše, premierno bo Adria predstavila nove modele prikolic, na prodaj bodo šotori in razna kamping oprema, predstavili se bodo kampi, marine, turistični ponudniki, oprema za pohodništvo in treking, ribiška oprema in oprema za podvodni ribolov, potapljanje, surf in kitesurf in druga športna oprema.
Sejem “Zelene energije” nam bo približal energije prihodnosti v uporabni obliki. Električni avtomobili, motorji, plovila in kolesa bodo poleg mnogih razstavnih predmetov, ki jih uporabljamo tako v navtiki, karavaningu in kampingu ter vsakdanjem življenju, le pika na i.

V delu, namenjenem turizmu, se nam bodo predstavili tuji in domači ponudniki raznih turističnih in vzporednih storitev. Brez opreme jasno ne gre, zato so tudi temu segmentu namenili dovolj prostora tako za navtike, kot kampiste in avto domarje. Na ogled se bodo postavila tudi ekspedicijska vozila naših popotnikov, za ljubitelje jeklenih konjičkov pa bo poskrbel Mercedes Benz.

Tudi na letošnji Bonaci bodo prisotni številni tuji proizvajalci, ponudniki storitev in zastopniki svetovno znanih blagovnih znamk, prav tako pa bomo lahko po dolgem času videli v Portorožu svetovno premiero iz sosednje Hrvaške in sicer plovilo Leidi 800 (8 m x 2.9 m).

Pestro obsejemsko dogajanje

Seveda je Bonaca znana po dobri zabavi in tudi za letos organizatorji obljubljajo veliko spremljevalnih dogodkov in sicer v morju regata Bonaca Cup za pokal Slovenije, tekmovanje vodnih skuterjev, EU in SV prvenstvo v razredu Fireball ter ostala športna tekmovanja, medtem ko na “kopnem“ ne bo manjkalo razstav, prezentacij in predstavitev novosti ter poučnih predavanj, prav tako pa bodo tudi letos žrebali vstopnice obiskovalcev za bogate nagrade, v petek 21.09. bo v organizaciji Enavtike prvič pri nas podeljena nagrada Skipper leta, že naslednji dan pa nagrada Naj kamp Adria v organizaciji avtokampi.si. Vrhunec Bonace bo sigurno sobotni veliki Bonaca koncert Željka Joksimovičav Avditoriju Portorož, ki se bo zaključil z velikim after partyem. V nedeljo pa vas organizatorji vabijo na prireditev Miss Universe Slovenije, ki se bo prav tako odvila v Portorožu.
Poleg združitve različnih sejemskih panog in spremljevalnih dogodkov bodo organizatorji tudi tokrat organizirali priložnostni kamp-park bonaca, na idilični lokaciji, na otočku pred vodnim vhodom v Marino Portorož ob samem razstavišču. Ta bo namenjen vsem, ki se bodo na sejem in obsejemske dogodke odpravili s počitniškimi vozili. Kamping park bo tudi tokrat lahko sprejel več kot 200 počitniških vozil.

Postanite del največje letošnje Slovenske avanture in obiščite Salon Bonaca 2013.
.