Osvajalski pohod počitniških prikolic

Udobna vožnja v avtomobilu, nanj priklopljena počitniška prikolica, v njej postlana postelja, oblačila zložena v omarah, v hladilniku hladna pijača in hrana za potešitev lakote na poti. Z rahlo povečano porabo goriva prihod na cilj, postavitev prikolice v senco borovcev in v nekaj minutah težko pričakovana sprostitev v zvokih orkestra škržatov. Ne, to niso sanje, to so počitnice polne svobode, mobilnosti in udobja.

Počitniške prikolice nove dobe so narejene predvsem za potovanja. Imajo vse, kar imajo priljubljeni avtodomi in še mnogo več. Njihov osvajalski pohod v zadnjih letih gre pripisati všečno dovršenemu zunanjemu videzu ter skrbno načrtovani in komfortni notranjosti, vključno z urejenimi sanitarijami, toplo vodo, dostopnostjo električne energije, ogrevanjem za vse letne čase, visoko kakovostnimi materiali in vrhunskim dizajnom. Osvajalska pa je tudi cena, saj je za prikolice treba odšteti bistveno manj denarja kot za avtodome.

S počitniško prikolico je življenje popolnejše – potem ko jo postavimo na želeno mesto, lahko z avtomobilom nemoteno odkrivamo svet v bližnji in daljni okolici. Podobno kot pri avtodomu pa tudi hitro pospravimo mizo, stole, baldahin in jo mahnemo novim krajem ter dogodivščinam naproti.

Počitniške prikolice osvajajo z nizkimi cenami, mobilnostjo in fantastičnim udobjem!

V Adrii Plus si lahko ogledate  počitniške prikolice svetovno priznanih blagovnih znamk. Postanite njihov novi lastnik ali zadovoljni najemnik avtodoma.

Dobrodošli, z veseljem Vam bomo predstavili počitniške prikolice, ki osvajajo svet!