Povpraševanje za ponudbo 2020

Ugodna prednaročila prikolic in avtodomov sezone 2020

 

Vabljeni na Hišni sejem Adria Center, ki bo v Novem mestu na Podbevškovi 13, med 12. in 13. oktobrom, od 9. do 16. ure, kjer vam bomo predstavili kar 33 različnih modelov AVTODOMOV, PRIKOLIC IN VANOV.

Za vse obiskovalce pa smo pripravili tudi popuste ob prednaročilu za SEZONO 2020:

  • Prikolice Adria – do 1000 € popusta
  • Avtodomi Adria – do 3000 € popusta
  • Avtodomi Sun Living – do 2000 € popusta
  • Vani Adria – do 2000 € popusta

Kliknite tukaj za ogled cenikov in katalogov za sezono 2020

Izberi model, ki bo predstavljen na hišnem sejmu


Prijavite se na testno vožnjo!


Izberite termin *:
Zanima me nakup *:

V naši ponudbi imamo rabljena vozila po ugodnih cenah


Čeprav je poletja konec, se vaša dogodivščina lahko šele prične!

Toskana v sosednji Italiji si najlepše barve nadene prav jeseni, simpatična avstrijska mesteca kar vabijo, da jih raziščete, tudi obala sosednje Hrvaške ima poseben dopustniški čar ob koncu poletja. Mogoče pa se odpravite vse do Madžarske, čeprav se najlepši dragulji skrivajo doma. Če vam popotniško srce že malce hitreje bije, potem nas obiščite na HIŠNEM SEJMU V NOVEM MESTU med 12. In 13. oktobrom, od 9. do 16. ure.

Da boste na vašem naslednjem potepu lahko občutili pravo svobodo potovanja, vam bomo hišnem sejmu predstavili kar 33 različnih modelov avtodomov, prikolic ali vanov, ki vam bodo na voljo po ugodnih cenah! Avtodomi in prikolice vas bodo zagotovo prevzeli s svojo udobnostjo, praktičnostjo in kakovostjo, počitniški vani pa z domiselno zasnovanimi posteljnimi rešitvami ter praktičnimi kuhinjskimi in kopalniškimi prostori.

Če po ogledu razstavljenih modelov ne boste še povsem prepričani v odlično kakovost naših vozil, vam bomo z veseljem uredili tudi testno vožnjo.
Verjamemo, da boste ob ogledu vseh razstavljenih modelov v mislih že imeli svoje naslednje počitnice, zato smo za vas pripravili tudi nagradno igro! Med vsemi, ki boste na sejmu izpolnili nagradni kupon, bomo izžrebali srečneža, ki se bo na svoj naslednji potep lahko odpeljal z avtodomom! Izžrebanec bo namreč prejel 7-dnevni brezplačni najem avtodoma!
Če pa vas že pošteno srbijo popotniški podplati, nam pošljite povpraševanje, skupaj bomo našli popolno rešitev za vaš naslednji brezskrbni oddih.