O nas

Adria Plus

Zgodba o bivanju v gibanju

Podjetje Adria Plus, d.o.o., je pred petnajstimi leti ustanovila družba Adria Mobil, d.o.o., da bi razvijala projekte, ki niso neposredno vezani na njeno osnovno dejavnost proizvodnje počitniških prikolic, avtodomov in drugih izdelkov za prosti čas.

Avtohiša Adria s prodajno-servisnim centrom v Novem mestu pokriva prodajo in servisiranje osebnih ter lahkih dostavnih vozil znamk Opel, Hyundai, Fiat na celotnem območju JV Slovenije. Je eden vodilnih prodajalcev in serviserjev novih ter rabljenih vozil na svojem področju. Del podjetja Adria Plus, d.o.o., so poleg Avtohiše Adria tudi storitveni center CAM, turistična agencija Adria Holidays in Adria Center z najemom, prodajo in servisom počitniških vozil.

Adria Plus d.o.o. je vključena v proces osnovne dejavnosti počitniških prikolic in avtodomov storitvenega centra CAM, v vlogi ključnega dobavitelja, kjer gre za odklon od serijske proizvodnje:
– zagotavljanje napredka v kakovosti baznih vozil za nadgradnjo,
– storitve specialnega lakiranja,
– montaža dodatne opreme in modelov specialne opremljenosti.

V letu 2011 smo prejeli priznanje za najboljšega serviserja vozil Opel v Sloveniji, kar jemljemo kot nagrado za nenehno izboljševanje kakovosti svojih storitev. S prenovo salona na Cikavi (Podbevškova 13 v Novem mestu), kjer predstavljamo vse tri avtomobilske znamke, smo se še bolj približali svojim kupcem in jim v prijetnejšem okolju ponujamo vse potrebne informacije ob nakupu ali servisu vozila.
Veseli bomo vašega obiska!

Naše poslanstvo

Prizadevamo si biti najboljši partner za potovanja in prosti čas.

Vizija

Še naprej bomo skrbeli za kakovostne storitve pri izposoji in servisu avtodomov ter prikolic. Krepili bomo avtomobilsko dejavnost: servisno in prodajno dejavnost za vozila znamk Opel, Hyundai, Fiat ter rabljenih vozil na območju JV Slovenije. Širili bomo možnosti najema mobilnih hišic in omogočali najem vrhunsko vzdrževanih avtodomov s popolno opremo. V kombinaciji s poslanstvom in Adrio Mobil, d.o.o., si utrjujemo razvoj in konkurenčno prednost, naš cilj pa je biti najboljši v svoji dejavnosti.

Vrednote

V družbi Adria Plus, d.o.o., spoštujemo naše stranke in smo s sodelavci velika družina. Smo spoštljivi, odgovorni, samokritični, zavzeti in pripadni podjetju, skupini Adria ter blagovnim znamkam, ki jih zastopamo. Kupci nam zaupajo, zato želimo, da nam zaupate tudi vi. Zastavljene cilje lahko uresničimo le s kakovostnimi in predanimi ljudmi, zato nenehno vlagamo v znanje in zadovoljstvo zaposlenih. Dober tim je ključ do uspeha!

Adria Plus Novo mesto

Adria Plus d.o.o., Novo mesto
Podbevškova 13, 8000 Novo mesto

Delovni čas:
pon - pet; 8:00 - 16:00
oz. po predhodnem dogovoru

Telefon:
Prodaja g. Bojan Pečnik
07 39 35 311 M: 041 486 021

Poprodaja g. Luka Balabanič
07 39 35 304 M: 041 317 170

Hitri kontakt

youtube