Avtodomi Adria Mobil

Prenovljeni avtodomi Adria Mobil

Avtodomi Adria se ponašajo s svojo udobnostjo, praktičnostjo in kakovostjo. Notranjost avtodomov je zasnovana tako, da vam daje občutek prostornosti in velike funkcionalnosti obenem.

Predstavljamo vam modele avtodomov Adria za sezono 2017. Vse serije so bile deležne temeljite prenove, ki je vidna tako na zunaj kot predvsem znotraj. Številne izboljšave v uporabljenih materialih, razporeditvah ter pogonskih motorjih avtodomom Adria omogočajo nadaljevanje tehnološkega in oblikovalskega vodstva na trgu.

Avtodomi vsebujejo domiselne in praktične rešitve tako na spalnem področju kot tudi pri kuhinjah, kopalnicah ter jedilnih oz. dnevnih prostorih.

Nekateri modeli imajo za potrebe ogrevanja in shranjevanja prtljage dvojna tla, pa tudi velika panoramska okna, iz katerih boste še lažje občudovali okolico, kamorkoli se že boste odpravili.

Ob nakupu avtodoma Adria ne dobite zgolj sodobnega in vrhunsko opremljenega vozila, temveč vam Adria Center zagotavlja tudi profesionalno svetovanje, zanesljiv servis in močno podporo na vseh ravneh.

Izbirate lahko med crossover, integriranimi, polintegriranimi in specialnimi avtodomi serij Matrix, Sonic, Coral in Compact, prodajamo pa tudi avtodome znamke Sun Living.

Obiščite naše prodajno mesto in z veseljem vam bomo svetovali!

Crossover

Elegantna in zmogljiva linija avtodomov Matrix je vsestranska. V sezoni 2017 so na voljo novi slogi notranjosti, nova zunanja grafika in široka izbira baznih vozil z motorji Euro 6, ki vključujejo Citroen (Axess), Fiat (Plus) in Renault (Matrix Supreme).

Dvižna postelja v sprednjem delu je povsem vgrajena v strešni prostor, pod njo pa je večji jedilni prostor. Ergonomsko zasnovana kuhinja v obliki črke V in kopalnica v hotelskem slogu ter udobne postelje zagotavljajo neverjetno udobje na poti.

Integrirani

V sezoni 2017 povsem nov model Sonic prinaša še bolj elegantno obliko z novimi širokimi loki, ki kljub temu ohranja lastnosti prejšnjih modelov glede občutka na cesti in poskrbi za vožnjo, ki jo uporabniki takoj vzljubijo.

Pri modelih Axess, Plus in Supreme lahko izbirate med naborom različnih tlorisov in opreme, saj vsak ponuja drugačne funkcije ter odraža unikaten slog in osebnost.

Polintegrirani

Avtodomi serije Coral z vitko »slim-fit« zunanjostjo in sodobno oblikovano notranjostjo so najbolj prepoznavni in prodajani avtodomi. Ergonomsko zasnovana kuhinja Clever in kopalnica v hotelskem slogu ter udobne postelje zagotavljajo popolno udobje na poti.

To elegantno in uporabno vozilo je od zdaj naprej zgrajeno tudi na baznem vozilu Citroen ali Fiat ter zagotavlja neverjetno udobje in uporabo v vseh letnih časih.

Alcoven

Avtodomi iz serije Coral XL so zgrajeni na priznanem baznem vozilu Fiatu ali Citroen ter so kot nalašč za družine in večje skupine, ki iščejo pustolovščine večjih razsežnosti, saj ponujajo več prostora in ležišč ter večjo uporabnost.

Notranja oprema z novo kuhinjo in kopalnico v hotelskem slogu ter udobnimi posteljami zagotavlja neverjetno udobje na poti.

Kompaktni

Serija Compact s pametno zasnovanimi zunanjimi dimenzijami postavlja nova merila v snovanju manjših avtodomov, ki pa imajo več prostora v notranjosti; gre za prave mestne avtodome, primerne za najrazličnejše priložnosti na počitniških pustolovščinah.

Modeli so zgrajeni na priznanem baznem vozilu Fiat Ducato ali Citroen Jumper in so enkratna novost na tržišču.

Sun Living

Sezona 2017 predstavlja nove modele Sun Living Lido z novimi rešitvami, tlorisi in postavitvami notranjostmi. Z novimi baznimi vozili Fiat, bolj avtomobilističnim stilom vozniške kabine in drugimi voznimi izboljšavami boste zdaj doživeli več.

Nova serija modelov Sun Living Lido zdaj ponuja več rešitev ter izjemno razmerje med kakovostjo in ceno.

Adria Plus Novo mesto

Adria Plus d.o.o., Novo mesto
Podbevškova 13, 8000 Novo mesto

Delovni čas:
pon - pet; 8:00 - 16:00
oz. po predhodnem dogovoru

Telefon:
Prodaja g. Bojan Pečnik
07 39 35 311 M: 041 486 021

Poprodaja g. Luka Balabanič
07 39 35 304 M: 041 317 170

Hitri kontakt

Please leave this field empty.

youtube