Avtodom Charter Management

oddaja-avtodoma-charter

Oddaja v charter

Vam omogoči le nakup avtodoma (novega ali malo rabljenega) z manjšim finančnim vložkom, pri čemer bi prihodek od izposoje lahko pokril stroške vzdrževanja, zavarovanja, registracije in delno financiranja. Charter Management ne omogoča priložnosti za naložbo in dobiček – cilj ni zaslužek!

 

Avtodom Charter Management
Kako deluje? Če nimate izkušenj, naj vam bo nekaj osnovnih pojasnil Avtodom Charter Managementa v pomoč pri razumevanju.

1. Izberite avtodom
Ko ste se odločili za nakup avtodoma, je prva stvar, ki jo morate storiti, izbrati model. Ponudba novih in rabljenih avtodomov je raznolika. Vzemite si čas in premislite o prednostih in slabostih vsakega. Izberite vozilo, katero bi želeli imeti, naj bo tako, ki ustreza vašim željam, potrebam in zmožnostim. Z veseljem vam bomo pomagali pri pregledu ponudbe.

2. Izberite leasing hišo ali banko
V primeru potrebe po financiranju se lahko seznanite s ponudbo bank ali lizinških družb za posojilo.

3. Nakup in registracija vozila
Ko ste postali lastnik avtodoma in ga tudi kasko zavarovali, je za izposojo potrebno dokupiti še nekaj dodatne opreme: SLO vinjeto, tendo, klimatsko napravo v bivalnem delu, avtoradio, el. priključni kabel, priključek za vodo, zložljivo vrtno garnituro, osnovno orodje in potrebščine. Lahko pa dokupite tudi opremo, kot je na primer: GPS navigacija, TV, satelitsko sledenje vozila, kuhinjske pripomočke ipd.

4. Podpis management pogodbe z našo agencijo Adria Holidays
V zadnjem koraku podpišete pogodbo s turistično agencijo Adria Holidays. V njej opredelimo pravice in dolžnosti obeh strank, odstotek delitve prihodka ter čas, ko bo lastnik uporabljal vozilo zase.

5. Trženje
Vaš avtodom bomo tržili na naši spletni strani in Facebook strani, prek naše agencijsko-prodajne mreže ter na sejmih v Sloveniji in tujini. Poskrbeli bomo za izvedbo rezervacij, zagotovili plačilo najemov, podpis pogodb, sprejeli stranke v naši bazi in prisluhnili njihovim dodatnim željam ter morebitnim pripombam. Poleg prihodka od najema vam omogočamo še dodaten zaslužek v obliki provizije. Za vsako stranko, ki jo pridobite za najem, tako vašega lastnega avtodoma kot tudi avtodoma iz naše ponudbe, vam priznamo 10% provizijo na prodajno ceno.

6. Pridružite se nam
Če vas zanima sodelovanje, nas pokličite ali nam to sporočite prek elektronske pošte. Z veseljem se bomo pogovorili o vaših željah!

Adria Plus Novo mesto

Adria Plus d.o.o., Novo mesto
Podbevškova 13, 8000 Novo mesto

Delovni čas:
pon - pet; 8:00 - 16:00
oz. po predhodnem dogovoru

Telefon:
Prodaja g. Bojan Pečnik
07 39 35 311 M: 041 486 021

Poprodaja g. Luka Balabanič
07 39 35 304 M: 041 317 170

Hitri kontakt

youtube